Grupa Operacyjna EPI-AGRI Konsorcjum „System jakości gwarancją dobrej wieprzowiny”
zapraszają na
FORUM TRZODY CHLEWNEJ
i konferencję podsumowującą działalność Konsorcjum pt.
SYSTEM JAKOŚCI GWARANCJĄ DOBREJ WIEPRZOWINY
13 marca (środa) 2024 r., godz. 1000
w Centrum Transferu Wiedzy i Innowacji
im. Leona Janty-Połczyńskiego (CTWII)
w Minikowie.
Konferencja odbędzie się w formie hybrydowej – stacjonarnie oraz on-line.
Ze względów organizacyjnych uprzejmie prosimy
o rejestrację udziału do 8 marca 2024 r. przez formularz zgłoszeniowy:
https://kpodr.clickmeeting.com/forum-trzody-chlewnej-i-konferencja-system-jakosci-gwarancja-dobrej-wieprzowiny-/register
Osoby do kontaktu
Anna Mońko-Łanucha
tel. 695 423 700, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Jakub Borkowski
tel. 667 662 788, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Piotr Dorszewski
tel. 503 392 900, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Ważny komunikat - Awaria linii telefonicznej
Szanowni Państwo
Informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych awarii uległo łącze telefoniczne,
w związku z czym nie działa numer telefonu 56 655 30 30 do Inspektoratu Weterynarii w Toruniu.
Prosimy o kontaktowanie się z nami drogą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
lub dzwoniąc na numer 694 457 867
Bardzo przepraszamy za utrudnienia
2 stycznia 2024 r. Urząd będzie nieczynny.
Podstawa prawna: zarządzenie nr 524 Prezesa Rady Ministrów z dnia 24 października 2023 r. w sprawie wyznaczenia dla członków korpusu służby cywilnej dni wolnych od pracy.
Szkolenia organizowane przez KPODR dedykowane małym przetwórcom.
Praktyczne aspekty projektowania, wdrażania i utrzymania systemu HACCP w warunkach przetwórstwa rzemieślniczego
6 grudnia
https://sir.kpodr.pl/index.php/2023/11/14/praktyczne-aspekty-projektowania-wdrazania-i-utrzymania-systemu-haccp-w-warunkach-przetworstwa-rzemieslniczego-szkolenie/
Świadome i bezpieczne przetwórstwo żywności pochodzenia zwierzęcego – konferencja
13 grudnia
https://sir.kpodr.pl/index.php/2023/11/20/swiadome-i-bezpieczne-przetworstwo-zywnosci-pochodzenia-zwierzecego-konferencja/